Razrez pločevine

Prva in osnovna dejavnost podjetja Metaltrade d.o.o. predstavlja razrez pločevine in prodaja pločevine. Možen je prečni razrez ali vzdolžni razrez.

Dolgoletne izkušnje na področju razreza pločevine na vzolžno ali prečno (formatiranje) dokazujejo, da nudimo kvalitetno storitev in dogovorjenih rokih. Rezanje pločevine opravljamo na preizkušenih strojih, kjer lahko zagotavljamo kakovost razreza z ustreznimi tolerancami. Nudimo vam celovito storitev za pripravo polizdelkov za nadaljno obdelavo. Po potrebi vam material tudi dostavimo na željeno lokacijo z lastnim transportom, kar pomeni kratek proces od naročila do dobave in zanesljivo dostavo takoj po razrezu. S tem dobite kvaliten razrez pločevine s kratkim rokom tako razrez kot dostave.

Podrobnosti o vzdolžnem in prečnem razrez vam predstavljamo spodaj. Za več informacij pa vas vabimo, da nas pokličete ali obiščete v naših prostorih.
Razrez pločevine opravljamo v naših proizvodnih prostorih v Trzinu, sedež podjetja pa je v Mengšu. Za ponudbo nas pokličite na TEL: 01 - 7230 964, GSM: 041 - 616 622 ali nam pišite na email: metaltrade@siol.net - JEMC Borut.

Prečni razrez pločevine

Prečni razrez - formatiranje pločevine je mogoče od debeline 0,5mm do 3mm in širine do 1300mm.

razrez pločevine
formatiranje pločevine prečni razrez pločevine Zemljevid

Vzdolžni razrez pločevine

Vzdolžni razrez pločevine zagotavljamo znotraj naslednjih parametrov:

nerjavna plocevina v kolutih
razrez trakov pločevine vzdolžni razrez trakov pločevine Zemljevid

Razrez pločevine zajema tudi prodajo pločevine po ugodnih cenah. Po potrebi vam osnovni material razrežemo in dostavimo na želeno lokacijo. Po želji vam priskrbimo izdelke po EN standardih.

zapri okno